Η Εταιρία μας

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ:

Η εταιρία μας προέρχεται καθαρά από τον τομέα του σέρβις ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών.Εδώ και 21 περίπου χρόνια έχουν περάσει από τον πάγκο των εργαστηρίων μας χιλιάδες συσκευές.Έχουμε ζήσει τη μετάβαση από τις παλαιότερες αξιόπιστες συσκευές,στις σημερινές συσκευές, με ημερομηνία λήξης την ημερομηνία λήξης της εγγύησης. Προιόντα με πολύ χαμηλά στάνταρ κατασκευής,αλλά και οι επώνυμες Eυρωπαικές εταιρίες έχουν χαμηλώσει πολύ την ποιότητα παραγωγής.

Εισπράττουμε καθημερινά,την δυσαρέσκεια των καταναλωτών για την υφιστάμενη κατάσταση και ζητήσαμε απάντηση στο ερώτημα των πελατών μας ,ποιά  εταιρία προτείνεται να μην έχω προβλήματα? Αναζητώντας απάντηση στο ερώτημα αυτό και ενώ οι συσκευές που υπάρχουν ευρέως στην αγορά δεν μας κάλυπταν,η αναζήτηση μας,οδήγησε στην Fakir Hausgerate.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ FAKIR

Η FAKIR HAUSGERATE ξεκίνησε τη δεκαετία του 30΄στην Γερμανία κατασκευάζοντας κυρίως συσκευές καθαρισμού.Το όνομα Fakir προέρχεται από τα αρχικά της οικογένειας των ιδρυτών(Family-kicherer).Τη δεκαετία του 50 προστέθηκαν στην παραγωγή θερμαντικά σώματα και από τότε έως σήμερα συνεχώς αναπτυσσόμενη έχει όλη την γκάμα των συσκευών,(καθαρισμό αέρα,προετοιμασία φαγητού,καθαρισμός χώρου,φροντίδα ρούχων).Η Fakir θεωρείται στις μέρες μας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ευρώπης με πολύ καλά οικονομικά στοιχεία.

Καλώς Ήλθατε στην Fakir την συσκευή που θα χρειαστεί να αγοράσετε μόνο μια φορά.

Fakir Something special!